06304467256 info@joweblap.hu

Üdvözlünk a JóWeblap oldalán!

A JóWeblap profilja egyedi weboldalak készítése, Webdesign, SEO,

SEM, keresőmarketing, webshopok tervezése és karbantartása.

 

Keresőoptimalizálás

 

Bizonyára találkoztál már az interneten a keresőoptimalizálás, illetve a SEO szavakkal. Ez a témakör manapság egyre nagyobb hangsúlyt kap, így a nagyvállalatok oldalai mellett a mikro-, kis- és középvállalkozások illetve az egyéni weboldalak esetében is szükséges alaposan átgondolni a webes stratégiánkat.

“A keresőoptimalizálás (angolul Search Engine Optimization, azaz SEO) a weblap keresőmotorokban való megjelenésének javítását jelenti “normál” avagy nem fizetett keresési eredményekben. Általánosságban minél előbb, azaz jobban rangsorolva a találati oldalon és többször jelenik meg egy oldal a találati listában, annál több látogatást szerez a kereső használóitól” – Wikipédia.

 

Röviden így lehetne összefoglalni azokat a módszereket, melyeknek célja a keresőmotorokban (hazánkban a legnépszerűbb a Google) történő rangsorolás javítása, és amelyek a keresőoptimalizálás eszköztárába tartoznak. A találati listán elért eredmény gyakorlatilag három dologtól függ:

1. Technikailag mennyire jól van elkészítve a weboldalunk.
2. Hány olyan weboldal létezik, amely a weboldalunkra mutat.
3. Mennyire illenek a kulcsszavaink (keresőszavak) az oldalunkra feltöltött tartalomhoz.

Ez a hármas a technikai SEO, az On-Page SEO, illetve az Off-Page SEO.

– A technikai SEO lényege, hogy a weboldalunk kódjai átláthatóak legyenek a keresőmotorok számára.
– Az Off-Page SEO-ba minden olyan elem és tevékenység beletartozik, amely egy másik weboldalról mutat a mi weblapunkra. Például egy másik weblapról direkt a mi weboldalunkon található tartalmakra mutató linkek, Facebook posztok, vagy akár egy portálon történő megjelenés.
– Az On-Page SEO a weboldalunkon található tartalmak optimalizálására vonatkozik. Ez nem csak a releváns tartalmak és jó termékek, izgalmas leírások feltöltését jelenti, hanem a megfelelő kulcsszavak kiválasztását és a formai megjelenést, elrendezést is magába foglalja.

Melyik javítható ezek közül?

Szerencsére a három legfontosabb elem közül mind javítható. A weblap kódjának (technikai SEO) és az oldal tartalmának optimalizálására (On-Page SEO) sok jól bevált módszer létezik. Természetesen a weblapok Off-Page SEO-ja is javítható, ehhez gondos stratégia kidolgozására van szükség, amelyben érdemes számolni a saját erősségeinkkel is (mondhatni ez a terület a leginkább “személyre szabható”). Ezek a módszerek mára egy komplett szakterületté nőtték ki magukat és az interneten sok “SEO szakértő” hirdeti magát. Nem árt azonban odafigyelnünk néhány fontos dologra: léteznek olyan módszerek is, amelyek bár rövidtávon látszólag jó eredményeket hoznak, de hosszútávon lerombolhatják a weboldalunk/cégünk hírnevét és az internetes hitelességét.

A JóWeblap nem alkalmaz jogilag aggályos, illetve a weblapok hitelességének ártalmas “trükköket”. Minden általunk felhasznált optimalizálási módszer legális. Az eszköztárunk jól kipróbált és valódi, tartós eredményeket hoz, amelyek hozzájárulnak a weboldalad népszerűsítéséhez és a keresőkben történő előrejutáshoz.

 

 

 

felhasználóbarát

 • Átlátható weboldalakat készítünk.
 • Számunkra fontos a webergonómia.
 • Mobilbarát megjelenést biztosítunk.
 • Gyors weboldalakat készítünk.
 • Biztonságos megoldásokat garantálunk.

Ügyfélbarát

 • A tervezéstől az átadásig támogatjuk a projekteket.
 • Számunkra minden ügyfél kiemelt fontosságú.
 • Segítünk a weboldalak és webáruházak karbantartásában.

keresőbarát

 • Gyors weboldalakat tervezünk.
 • Alapos elemzéseket végzünk.
 • A legújabb módszerekkel optimalizálunk.
 • Részletes hibakeresést hajtunk végre.
 • Jól bevált eszköztárral dolgozunk.
 • A/B optimalizálási teszteket végzünk.
 • Kiértékeljük a tesztadatokat.
 • Javítjuk a weboldalak hatékonyságát.

“Engedd meg, hogy bemutatkozzam, Máté Gergő vagyok és 10 éve készítek weboldalakat. Ezalatt az idő alatt rengeteg változás történt az informatika világában, de a jól működő és igényes megjelenésű honlapok iránti kereslet megmaradt. Ha te is így gondolod, remélem hamarosan együtt dolgozhatunk a weboldaladon, webshopodon”.

Máté Gergő

Készen állsz belevágni egy új Projektbe?

kezd az évet egy új weboldallal!
Kezdjük el!

Elérhetőség

+36 30 446 7256 
info@joweblap.hu 
Érdeklődj email-ben vagy telefonon!

Árajánlat kérése

Egyedi weboldal készítésére 
Weboldal karbantartására 
Webshop készítésére

Keresőoptimalizálás (SEO)

Weboldal analitika 
Kulcsszóelemzés 
Online stratégia kidolgozása